Velkommen til Bergbloggen!

Publisert 24.02.2016

Artikkelen er merket med: bergbloggen

Elisabeth Gammelsæter

Kjære alle medlemmer av Norsk Bergindustri og andre som er inne på hjemmesiden vår,

Denne hjemmesiden har vi jobbet en stund med å få på plass.

Tid er blant de knappeste ressursene vi har i sekretariatet. I vår hverdag skal vi rekke over en mengde forskjellige problemstillinger i løpet av kort tid. For utenforstående kan det sikkert noen ganger se ut som et sant vepsebol.

Det har tatt tid å komme fram til publiseringstidspunktet. Nå kan vi endelig si at det er bra nok, dette kan vi stå for. Vi syns det har blitt bra, og med innspill fra aktive lesere kan det sikkert bli enda bedre. Så ikke vær redd for å komme med synspunkter!

Kommunikasjon om hva vi driver med og hvorfor er viktig. Dette er høyt på styrets agenda! Det gjelder både kommunikasjon med våre medlemmer, men også kommunikasjon med omverden og spesielt med relevante beslutningstakere. En viktig forskjell fra den forrige hjemmesiden var at den hadde stor vekt på hva vi driver med i Norsk Bergindustri (organisasjonen). Det blir fremdeles en del om det, men i tillegg ønsker vi å informere om bergindustrien i Norge og hvilken samfunnsrolle den spiller.

Bergbloggen er en idé vi har hatt en stund.

Tanken er at vi skal invitere gjestebloggere med ulike ståsteder til fritt å mene ting med relevans for bergindustrien. Disse innspillene vil vi publisere på hjemmesiden under overskriften Bergbloggen. Om noen har noe på hjertet som har relevans for våre medlemmer er dere hjertelig velkommen til å skrive et innlegg. Vi vil gjerne slippe til både medlemmer og utenforstående.

Vi vil ikke påtvinge våre bloggere et synspunkt. En invitasjon må innebære at vi tåler en utfordring tilbake. Vi tar også gjerne imot forslag om gjestebloggere.

Vi håper på mange spennende innspill!

Denne første fra meg er bare et avspark.

Karl Kristensen fra Bellona er førstemann ut som gjesteblogger. Hans innlegg blir publisert 10. april, deretter Randi Grini fra Direktoratet for mineralforvaltning ca 15.mai og Rolf Arne Kleiv fra Institutt for geologi og bergteknikk ved NTNU ca 15. juni.

Dermed har vi i første omgang utfordret miljøbevegelsen, mineralforvaltningen og akademia. Så får vi se hva som skjer framover! 

Elisabeth Gammelsæter, generalsekretær i Norsk Bergindustri

Logg inn

Dersom du var tillitsvalgt før lanseringen av våre nye nettsider, kan du motta passord til din gamle konto ved å trykke "glemt passord" under.

For å opprette en konto, vennligst send en e-post til epost@norskbergindustri.no.

glemt passord?
×